Termeni si conditii

Conditii generale

Informatiile si imaginile de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu au obligatie contractuala. Pot exista mici diferente de culoare fata de produsul final.

Desi depunem eforturi sustinute este posibil ca pe site sa se strecoare cate o greseala. Ne cerem scuze daca acest lucru va creaza vreo neplacere si cu ajutorul dumneavoastra le vom corecta.

Promotii si oferte speciale

In anumite perioade consideram ca pe site sunt binevenite promotiile, insa, cu toate ca am dori ca stocurile sa tina toata perioada stabilita, sunt cazuri in care cererea este mare si stocul se epuizeaza.

Comenzi si preturi

In momentul lansarii unei comenzi pe site, fiecare client va primi o confirmare pe mail ca aceasta comanda a fost inregistrata pe server.

In cazul in care exista vreo inadvertenta de orice fel va vom comunica telefonic orice modificare a comenzilor.

Pretul comenzilor lansate pe site si confirmate nu poate suferi modificari pana la finalizarea expeditiei coletului.

Pretul produselor ce sunt afisate pe site contine TVA insa nu contine si taxa de transport. Aceasta taxa va fi comunicata in cosul de cumparaturi, si ea depinde de greutatea coletului si valoarea comenzii.

Modificarile de pret din cadrul site-ului pot surveni fara un anunt prealabil.

Daca exista erori de afisare legate de preturi si pe care le descoperim in momentul procesarii comenzii, va vom comunica aceste diferente telefonic inainte de livrarea coletului.